Home / Women Nutrition / Albin Kurti: I vetmi shtet besnik ndaj Kosovës është shteti pasardhës i Osmanlive, Turqia

Albin Kurti: I vetmi shtet besnik ndaj Kosovës është shteti pasardhës i Osmanlive, Turqia

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka përkujtuar një ditë të rëndësishme për popullin turk, atë të shkëputjes së Turqisë nga perandoria osmane dhe nisjes së luftës për liri e pavarësi.

Postimin e tij, Kurti e ka nisur me një fjali turke “Bayraminiz kutlu olsun”, që më shqip është një urim për festa. Kurti në postimin e tij e ka përshkruar pak arsyen e këtij urimi, duke treguar se Turqia në këtë datë ishte larguar nga perandoria osmane, nga ky kishte nisurl uftën për liri e pavarësi. /

About mk tr

Check Also

Real Reason Why NBA Isn’t Suspending LeBron James For Safety Violation

Late Friday evening a report surfaced that LeBron James had violated the NBA’s safety and wellness …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *