Home / Women Nutrition / Endrit Thaqi : Babai Im Do Te Kthehet Dhe Prap Populli Do Ta Votoj Per President Ai E Beri Kosoven Pavarsi?

Endrit Thaqi : Babai Im Do Te Kthehet Dhe Prap Populli Do Ta Votoj Per President Ai E Beri Kosoven Pavarsi?

Lideri i VV-së, Albin Kurti gjatë ditës së djeshme doli në mbrotje të presidentit /

Hashim Thaci duke thenë se shteti duhet të kujdeset më teper, por Endriti tha se nuk kemi nevoj për mbështetje të tilla.

‘Kurti e dërgoj babaim tim dhe të tjerët në hagë, tani po del kinse po ofron mbështetje, Kurti ka vetëm fjalë, nuk është njëri i besës.’

Lideri i VV-së, Albin Kurti gjatë ditës së djeshme doli në mbrotje të presidentit Hashim Thaci duke thenë se shteti duhet të kujdeset më teper, por Endriti tha se nuk kemi nevoj për mbështetje të tilla. ‘Kurti e dërgoj babaim tim dhe të tjerët në hagë, tani po del kinse po ofron mbështetje, Kurti ka vetëm fjalë, nuk është njëri i besës.’

About mk tr

Check Also

Real Reason Why NBA Isn’t Suspending LeBron James For Safety Violation

Late Friday evening a report surfaced that LeBron James had violated the NBA’s safety and wellness …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *