Ramush Haradinaj: Të bashkohemi me Shqipërinë për inati të Serbisë, ti kallim krejt!

Haradinaj: Nëse Kosovës i pamundësohet anëtarësimi në OKB dhe NATO të bashkohemi me Shqipërinë Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj sërish ka përmendur bashkimin kombëtar. Haradinaj ka thënë se nëse i pamundësohet Kosovës anëtarësimi në OKB dhe NATO, duhet të bashkohemi me Shqipërinë. Këto komente Haradinaj i dha gjatë manifestimit qendror …

Read More »