Home / Women Nutrition / Rashiq “Dridh” Kosoven Me Deklaraten E Fundit : Serbia Ka Miq Brenda Partive Shqiptare..!!

Rashiq “Dridh” Kosoven Me Deklaraten E Fundit : Serbia Ka Miq Brenda Partive Shqiptare..!!

Nenad Rashiq në “Kallxo Pernime” thotë se dyshon që kjo aktakuzë është politike dhe Lista Serbe mund të ketë dorë pasi që ka lidhje me njerëz të fuqishëm të politikës në Prishtinë.

Unë e kam një aktakuzë për hidrocentrale. Aty thuhet që Nenadi dhe të tjerët me 08.05.2013 kanë votuar për transformimin në KEDS dhe ashtu me radhë. S’kam pasur mundësi të marrë provat e tyre.

OK, kanë ngritur aktakuzë dhe pastaj kur e mora dosjen, me atë datë unë nuk kam qenë fizikisht prezent aty. Bedri Hamza është liruar, por unë nuk jam liruar për shkak të mosprezencës.

A mund ta besoni që kjo ka ndodhur rastësisht?”, tha fillimisht Rashiq në “Kallxo Pernime”.

About mk tr

Check Also

Real Reason Why NBA Isn’t Suspending LeBron James For Safety Violation

Late Friday evening a report surfaced that LeBron James had violated the NBA’s safety and wellness …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *