Home / Women Nutrition / Reagon Haki Abazi, Kurti E Osmani Do T’i Mbrojnë Vlerat E UÇK-Së. Ja Detajet …

Reagon Haki Abazi, Kurti E Osmani Do T’i Mbrojnë Vlerat E UÇK-Së. Ja Detajet …

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Haki Abazi ka mirëpritur marrëveshjen e arritur sot mes kreut të Lëvizjes Vetëvendosjes

Albin Kurti dhe të Presidentit të Kosovës..!!

“Në mbrojtje të vlerave të luftës së UÇKs, për dijen dinjitetin e shqiptarve, për një shtet model të demokracisë në Ballkan”, deklaroi Abazi.

About mk tr

Check Also

Real Reason Why NBA Isn’t Suspending LeBron James For Safety Violation

Late Friday evening a report surfaced that LeBron James had violated the NBA’s safety and wellness …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *